Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kutsu markkinavuoropuheluun Oulun vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetuspalveluiden asiakassovelluksen/mobiilisovelluksen kehittämiseen ja

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö): Oulun kaupunki


Tämä ilmoitus ei ole hankintailmoitus vaan ilmoitus hankintalain (1397/2016) 65§:n mukaisesta markkinavuoropuhelusta osana hankinnan valmistelua. Markkinavuoropuhelun tarkoituksena on saada tietoa tarjolla olevista ratkaisuista vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetuspalveluiden asiakassovelluksen/mobiilisovelluksen kehittämiseen ja hankinnan valmisteluun liittyen. Markkinavuoropuhelun toteuttaa Oulun kaupunki. Markkinavuoropuhelu järjestetään osana 6Aika CoHeWe-hanketta. Markkinavuoropuhelun ja mahdollisen hankinnan kohteena on mobiilisovellus, jolla asiakkaat voivat tilata ja seurata Oulun kaupungin matkapalvelukeskuksen välittämiä lakisääteisiä henkilökuljetuksia. Hankinnan kohde on alustava ja voi muuttua. Yhteinen työpaja- ja infotilaisuus hankinnasta kiinnostuneille palveluntuottajille ja tilaajalle järjestetään 13.12.2018 klo 12:00-14:00. Tilaisuus pidetään Kirkkotorin koulutuskeskuksessa osoitteessa Asemakatu 5, 90100 Oulu. Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla klo 11:30. Markkinavuoropuhelussa tavoitteena on esitellä hankinnan kohde ja saada palveluntuottajien näkemyksiä suunniteltuun hankintamenettelyyn sekä hankinnan kohteeseen liittyen. Selvyyden voksi todetaan, että hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan hankintaa ja markkinavuoropuhelun aikana esitellyt asiakirjat ovat luonnosasiakirjoja. Markkinavuoropuheluun ilmoittautuneilla ei ole oikeutta saada korvausta osallistumisestaan. Markkinakartoitus suoritetaan suomen kielellä. Markkinavuoropuheluun osallistumatta jättäminen ei estä mahdolliseen tarjouskilpailuun osallistumista, eikä markkinavuoropuheluun osallistuminen vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan varsinaisessa tarjouskilpailussa, mikäli sellainen myöhemmin järjestetään.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia