Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kotiin annettavien palveluiden optimointiohjelma ja optimoinnin asiantuntijapalvelut

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Kuntien Tiera Oy

Tarjoukset 01.02.2019 klo 13.00 mennessä

Hankinnan kohteena on Kotiin annettavien palveluiden optimointiohjelma SaaS-palveluna sekä optimoinnin asiantuntijapalvelut Tieran omistajakuntien käyttöön. Kilpailutuksen tavoitteena on hankkia kokonaisvaltainen optimointiratkaisu, joka mahdollistaa paitsi kotiin annettavien palveluiden päivittäisen asiakaskäyntien suunnittelun ja muutosten hallinnan myös pitkän aikavälin strategisen suunnittelun ja mallintamisen. Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti tarjouspyyntöasiakirjoissa.


Kilpailutuksen kohde on kokonaisvaltainen optimointiratkaisu, joka mahdollistaa paitsi kotiin vietävien palveluiden päivittäisen asiakaskäyntien suunnittelun ja muutosten hallinnan myös pitkän aikavälin strategisen suunnittelun ja mallintamisen. Tiera hakee seuraavia palveluja: 1. kotiin annettavien palveluiden toimintaa tukevaa optimointiohjelmaa SaaS-palveluna (Software as a Service). Simulointia ei siis ole tarkoitus tehdä nykyisillä järjestelmillä, vaan kilpailutettavassa järjestelmässä tulee olla simulointimahdollisuus. Kilpailutuksessa haetaan ohjelmistoa, joka on valmis käyttöön sellaisenaan tai pienimuotoisin konfiguroinnein tai räätälöinnein. 2. rakenteellisen optimoinnin asiantuntijapalvelua, joka mahdollistaa kotiin annettavien palveluiden kokonaisvaltaisen suunnittelun usealla eri aikajänteellä ja useiden eri optimointikriteerien avulla. Optimointityötä voidaan myydä niin kertaluonteisena projektina kuin jatkuvana palvelunakin. Kertaluonteisen projektin asiantuntijapalvelu tullaan toteuttamaan workshop-tyyppisesti yhdessä toimittajan ja Tieran asiakkaiden kotiin annettavien palveluiden yksiköiden kanssa. Projektissa käytetään optimointityökalua asiantuntijatyön lisäksi. Optimointi-asiantuntijapalvelun tuotoksena syntyvät tulokset ovat parhaan vaihtoehdon parametrit (koskien esim. työaikoja, tiimi- ja aluerakennetta, reittejä, kulkuneuvojen käyttöä, osaamistarpeet, palveluajat), jotka voidaan ottaa käyttöön asiakkaan organisaatiossa. Optimointi ei saa ole sidoksissa asiakkaan käyttämään toiminnanohjausjärjestelmään, vaan samantyyppiset muutokset voidaan saada aikaan eri järjestelmien avulla tai jopa ilman niitä. Jatkuvassa palvelussa hyödynnetään projektin tuotosta ja käytetään optimointityökalua muutosten hallintaan. Jatkuva palvelu ei ole pakollinen hankinta Tieran asiakkaalle projektin jälkeen.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: koronaviruksen vaikutukset suomalaisten työhön - Poikkeusolot vähensivät vuorovaikutusta työkaverien välillä
Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia