Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kivan palvelumalli asiakkaan digitaalisen kasvun kivijalkana

BloggausData ja analytiikka ovat Kivalla kaiken tekemisen lähtökohtana. Mutta koska lupaamme asiakkaillemme tinkimätöntä laatua ja ylivertaista asiakaskokemusta, eivät ne yksinään riitä. Siksi data- ja analytiikkaytimemme ympärille onkin rakennettu palvelumalli, joka nojaa syvälliseen asiakasymmärrykseen, jatkuvaan kehittymiseen ja aktiiviseen vuoropuheluun.

Palvelumalli syntyi tunnistettuihin tarpeisiin

Perustajamme ovat olleet mukana muokkaamassa digitaalisen markkinoinnin toimialaa jo vuodesta 2003 lähtien. Matkalle on mahtunut asiakkaita useilta eri toimialoilta ja elinkaaren eri vaiheista. Mutta vaikka yritysten kirjo on ollut laaja, lähes kaikki ovat painineet samojen haasteiden kanssa yrittäessään saavuttaa digitaalista liiketoiminnan kasvua.

1. Rahalle vastinetta

Monet markkinointipäättäjät pohtivat, saavatko he kumppaniltaan laadukasta palvelua ja riittävästi apua. Keskittyykö tämä kumppani oikeisiin asioihin varmistaen, että kilpailijoiden edellä pysytään myös tulevaisuudessa? Luoko kumppani aitoa arvoa digitaaliseen liiketoimintaan? Mistä me oikeastaan maksamme? Jos edellä mainitut kysymykset pyörivät asiakkaan huulilla, on metsään menty jo pitkän matkaa. 

Kivan palvelumallin lähtökohtana ovat yhdessä määritellyt tavoitteet, joihin pääsemistä seurataan jatkuvasti. Malli perustuu pitkän aikavälin kannattavaan toimintaan, ei yksittäisiin toimenpiteisiin tai osaoptimointiin. Palvelumallin kantava ajatus on arvonluonti. Toiminnan läpinäkyvyys ja jatkuva raportointi varmistavat sen, että asiakkaidemme ei koskaan tarvitse epäillä tätä arvoa.

2. Jatkuva kehittyminen

Asiakkaat tahtovat kumppaniltaan sekä operatiivisia toimia että strategista näkemystä. Kykeneekö valittu kumppani tähän; nähdäänkö myös lintuperspektiivi? Ja uskaltaako kumppani tuoda vahvasti esiin omat mielipiteensä, vai ollaanko asiakkaan kanssa aina samaa mieltä? Entä, tuoko kumppani säännöllisesti konkreettisia uusia kehitysehdotuksia pöytään? 

Kivan palvelumalli tähtää asiakkaiden digitaalisen liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen kasvattamiseen. Olemme Kivalla alamme huippuasiantuntijoita ja pyrimme tuomaan pöytään strategista näkemystä yksityiskohtaisen digitaalisen toimintasuunnitelman lisäksi. Uskallamme tarvittaessa haastaa tutut ja turvalliset toimintatavat. Palvelumallimme ytimessä on proaktiivisuus: reaktiivisuus ja ylläpitotila eivät kuulu meidän tapaamme toimia.

3. Helppo yhteistyö

Ostaessaan konsultointipalveluita, asiakkaat ostavat helppoutta. Onko työskentely kumppanin kanssa jouhevaa ja suunnitelmallista? Kenen vastuulla systemaattinen tietojen dokumentointi on? Miten tiedonjako on varmistettu, mikäli tiimiin tulee muutoksia? 

Kivan palvelumalli varmistaa eri toimijoiden välisen saumattoman yhteistyön. Ehkäisemme siiloutumisen ja edistämme vuoropuhelua. Kommunikaatiota ja yhteistyötä helpottaa myös systemaattinen dokumentointi. Kun aikaa ei mene turhaan tietojen selvittelyyn, työnjaon epäselvyyksiin ja jopa tuplatyöhön, voidaan keskittyä olennaiseen: tuloksen tekemiseen. 

Palvelumalli tähtää asiakkaan digitaalisen maturiteetin kasvattamiseen

Kivan palvelumallissa asiakas on keskiössä. Mielestämme kumppanuus toimii parhaiten silloin, kun asiakas osallistuu aktiivisesti ja on sitoutunut yhdessä määriteltyihin tavoitteisiin ja vastuisiin.

Aloitamme yhteistyön aina arvioimalla asiakkaan senhetkisen digitaalisen maturiteetin ja luomalla selkeän kehityssuunnitelman sen kasvattamiseksi. Digitaalisen maturiteetin kasvaessa kasvavat myös tarpeet datan ja modernien teknologioiden hyödyntämiselle. Siksi kannattaa valita kumppani, jonka toiminnan ytimessä ne ovat.

Palvelumallimme ei ole staattinen, vaan sitä kehitetään jatkuvasti. Siksi siihen kuuluu aktiivinen palautteen keruu sisäisesti ja asiakkailtamme.

Palvelumallin elementit

  1. Kokonaisvaltainen liiketoiminnan kartoitus ja kattavat palvelut
  2. Kasvustrategian ja tavoitteiden määrittely
  3. Mitattavuus, datan validointi ja visualisointi
  4. Digitaalisen liiketoiminnan suunnitelmallinen kehitys
  5. Tiedolla johtaminen ja konkreettiset kehitysehdotukset
  6. Proaktiivinen ja asiakaslähtöinen kumppanuus 
Pinterest
Kiva Helsinki Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Kiva Helsinki kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Sidosryhmä
Toteutustyö

Omat tagit

digitaalinen maturiteetti
Teknologia
palvelumalli
asiakasyhteistyö
Jatkuva kehittyminen

Siirry yrityksen profiiliin Kiva Helsinki kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Kiva Helsinki - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Kiva Helsinki - Muita referenssejä

Kiva Helsinki - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia