Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kirkon keskusrahasto: SAP-lisenssien ylläpitopalvelu

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Kirkon keskusrahasto

Tarjoukset 05.11.2018 klo 12.00 mennessä

Hankinnan kohteena on käytössä olevien SAP-järjestelmien lisenssien ylläpitopalvelut. Ylläpitopalvelun tulee sisältää niiden kohteena olevien SAP-ohjelmistojen uudet julkaistut ohjelmistoversiot ja päivityspaketit. Hankinnan kohteena eivät ole SAP-lisenssien tekniset tukipalvelut. Hankintasopimus on voimassa toistaiseksi. Tällä hetkellä ovat SAP järjestelmät käytössä Taloushallinnossa (kirjanpito, osto- ja myyntireskontrat ja myyntilaskutus), Portaalitoiminnallisuudessa ja Matka- ja kuluhallinnassa. Taloushallinnon tuotantojärjestelmänä on Fujitsu Services Oy:n toimittama SAP-ratkaisu. SAP-pohjaisen Portaali-ratkaisun ja Matka- ja kuluhallintajärjestelmän toimittaa Atos Finland Oy. Kilpailutuksen perusteella valitaan yksi toimittaja. Kilpailun tavoitteena on keskittää lisenssien ylläpito yhdelle toimittajalle, joka vastaa kaikkien tämän tarjouspyynnön liitteessä lueteltujen SAP-lisenssien ylläpidosta.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia