Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kiinteistöhallintajärjestelmä

TarjouspyyntöEnnakkoilmoitus: Jyväskylän koulutuskuntayhtymä, Gradia-kiinteistöt-liikelaitos


Jyväskylän koulutuskuntayhtymän Gradia-kiinteistöt-liikelaitos on kuntayhtymän kiinteistöistä vastaava tukipalveluyksikkö. Sen tehtävänä on huolehtia kaikista koulutuskuntayhtymän tarvitsemista tiloista. Gradia-kiinteistöt omistaa toimitiloja yhteensä noin 150 000 hum2.

Gradian tavoitteena on käynnistää kiinteistötietojen hallintajärjestelmän ja ko. järjestelmän ylläpitopalvelun hankinta.

Hankinta on tarkoitus toteuttaa neuvottelumenettelyllä.

Sopimusehtoina on tarkoitus käyttää JIT 2015 -vakioehtoja siten muokattuna, että järjestelmähankinnan alussa on lyhyt kehitysvaihe, missä palveluntuottaja ja tilaaja yhdessä varmistavat mm. järjestelmähankinnan tarkan kustannustason, toteutusaikataulun, mahdolliseen kannustinjärjestelmään kuuluvat avaintulostavoitteet sekä niitä koskevat mittarit.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia