Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kassajärjestelmä kokonaispalveluna

TarjouspyyntöHankintailmoitus:
Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä/HUS Logistiikka

Tarjoukset 11.09.2018 klo 15.00 mennessä

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (HUS) pyytää tarjoustanne kassajärjestelmäpalvelusta, jolla hoidetaan tilaajan henkilöstöravintoloissa ja vastaavissa tehtäviä maksutapahtumia. Kassajärjestelmäpalvelulla tarkoitetaan tässä kokonaispalvelua, joka muodostuu seuraavasti: - Ohjelmistopalvelu (kassajärjestelmä SaaS-palveluna) o tuki ja ylläpito o valmius verkkopalvelun kautta ladata käytettävää maksuvälinettä o ulkoinen verkkopalvelu (tämän hankinta ja asennus projektoidaan erillisenä kehitysprojektina) - Laitteistopalvelut o kassalaitteet kk-veloituksena o korjaus-, huolto- ja vaihtopalvelut

Hankinnan kohde ja siihen liittyvät pakolliset vaatimukset on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteissä 4 ja 5. Tarjottavan kassajärjestelmän tulee vastata liitteen 5 hankinnan kohteen kuvausta ja täyttää pakolliset vaatimukset. Tarjouspyynnössä esitetty arvio hankinnan laajuudesta tai hankittavista määristä ei ole HUSia sitova. HUS ei sitoudu mihinkään vähimmäisosto-määrään.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia