Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kainuun maakunnan ICT-palvelut

TarjouspyyntöEnnakkoilmoitus: Kainuun liitto : TIETOPYYNTÖ


1. TIETOPYYNTÖ

Tämä ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö, vaan markkinakartoitus ja tietopyyntö, joka on julkaistu osana hankinnan valmisteluprosessia. Tällä asiakirjalla ei pyydetä tarjouksia eikä hankintayksikkö sitoudu järjestämään tässä hankintapyynnössä kuvattua hankintaa. Sitovia tarjouksia tai muita sitoumuksia ei vielä tietopyyntövaiheessa odoteta. Tietopyynnön ja muun esiselvityksen jälkeen päätetään erikseen hankinnan toteuttamistavasta ja sen aikataulusta. Vastaaminen tähän tietopyyntöön ei ole edellytys mahdollisesti myöhemmin toteutettavaan kilpailutukseen osallistumiselle.

Tämän tietopyynnön tavoitteena on tuottaa maakunta- ja soteuudistuksen tueksi:

a) Katsaus markkinoilla tarjolla olevista ylimaakunnallisista ICT-toimijoista ja heidän palveluista sekä palveluiden sopivuudesta muodostettavalle maakunnalle.

b) Luoda riittävän vahva tietopohja, jotta tuleva Kainuun maakunta voi tehdä vaadittavat päätöksensä ICT-palveluiden tavoitetilasta ja tuottamistavasta.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia