Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Jätehuollon digistä uutta innovaatiota.

BloggausTutustu hankkeeseemme jossa aktivoimme IT-osaajia jätehuollon haasteiden ratkojiksi.

Aloitamme kyselyllä, jonka pohjalta avaamme hackathoni- ja seminaariputken. Seuraa siis hankettamme ja jaa kyselylinkkiä.

Teemme Forum Virium Helsingissä kartoitusta jätehuollon ja uusien teknologioiden mahdollisuuksista. Toivomme, että vastaat tähän yrityksille ja viranomaisille suunnattuun kyselyyn ja kerrot meille näkemyksesi siitä, miten esimerkiksi taloyhtiöiden ja puistoalueiden jätehuoltoa sekä jätehuollon logistiikkaa voitaisiin kehittää uusien teknologioiden avulla. Kyselyyn vastaaminen vie 5-10 minuuttia. 

Kysely on tarkoitettu jätehuollon ja/tai uusien teknologioiden parissa työskenteleville yrityksille sekä viranomaisille.

Hankkeessa on samanaikaisesti avoinna kysely myös Helsingin asukkaille.

Kysely on osa CroBoDDIT-hanketta, jossa tarkastellaan jätehuollon kehittämistarpeita ja uusia teknologisia ratkaisuja Suomessa ja Venäjällä. Poimimme kyselyistä nousevat ideat ja haasteet myöhemmin syksyllä järjestettävään hackathoniin. Toivomme saavamme sinut mukaan myös hankkeen webinaareihin, joissa vahvistetaan yhteistyöverkostoja Suomen ja Venäjän välillä sekä ideoidaan uusia mahdollisuuksia soveltaa teknologiaa jätehuollossa. Jätäthän yhteystietosi kyselyn päätteeksi, niin pidämme sinut ajan tasalla tulevista tapahtumista.

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa hankkeen sivuja forumvirium.fi/croboddit

Pinterest
Forum Virium Helsinki Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Forum Virium Helsinki kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

Solid waste management

Siirry yrityksen profiiliin Forum Virium Helsinki kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Forum Virium Helsinki - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Forum Virium Helsinki - Muita referenssejä

Forum Virium Helsinki - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia