Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Jäsentietojärjestelmä

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus: Suomen ortodoksinen kirkollishallitus

Tarjoukset 14.12.2018 klo 13.00 mennessä

Suomen ortodoksisen kirkon palvelukeskuksessa hoidetaan kirkollishallituksen toimivaltaan kuuluvia hallinnollisia, toiminnallisia ja taloudellisia asioita. Palvelukeskuksen työntekijät avustavat lisäksi arkkipiispaa, hiippakuntien piispoja ja piispainkokousta näiden toimivaltaan kuuluvissa tehtävissä ja niiden valmistelussa.

Nykyistä jäsentietojärjestelmää käytetään palvelukeskuksen keskusrekisterissä Kuopiossa ja 15 seurakunnassa mutta uutta jäsentietojärjestelmää tulisi käyttämään, jos Ortodoksisen kirkon hallinnonuudistus etenee marraskuussa 2018, keskusrekisterin lisäksi 7 seurakuntaa. Ortodoksisessa kirkossa tietopalvelu on keskitetty yhteen keskusrekisteriin, jäsentietojärjestelmän avulla keskusrekisteri tuottaa virkatodistus- ja sukuselvityspalveluja asiakkaille sekä ulkopuolisille tutkijoille.

Jäsentietojärjestelmällä hoidetaan kirkolle määrättyjä viranomaistehtäviä, näitä ovat esim. seurakuntaan liittyminen, seurakunnasta eroaminen, avioliiton esteiden tutkinta, lapsen kaste ja liittäminen seurakuntaan, tilastointi ja viranomaisraportointi. Ortodoksisella kirkolla on tällä hetkellä n. 60 000 jäsentä joiden tiedot muodostavat jäsenrekisterin aktiiviaineiston. Jokaisesta asiakkaasta (rekisteröity) on mm. seuraavia tietoja; osoite-, perhesuhde-, kaste-, rippikoulu- ja vihkimistiedot, hautaus- ja muuttotiedot. Rekisteröityjen tietojen käsittelyä seurataan ja valvotaan käyttölokin avulla. Lokijärjestelmän avulla varmistetaan tietosuojadirektiivin mukainen toiminta. Jäsentietojärjestelmän uusi versio tulee pystyä integroimaan Väestörekisterikeskuksen väestötietojärjestelmään Suomi.fi Palveluväylän kautta. Integraation kautta henkilötietoja sekä välitetään että vastaanotetaan väestötietojärjestelmästä. Uuteen järjestelmään tulee pystyä rakentamaan viranomaisten lomakkeita siten että kirkko voi tulevaisuudessa siirtyä paperittomaan toimintaan.

Hankittava kokonaisuus muodostuu siis ohjelmistokehitysprojektista sekä käyttöönottoprojektista. Ensimmäinen vaihe sisältää uuden järjestelmän vaatimusmäärittelyn tarkentamisen ja perustoimintojen toteuttamisen valitun ohjelmistotoimittajan kanssa.

Toisessa vaiheessa toteutetaan tiedonsiirtoprojekti jossa vanhat tiedot konvertoidaan uuteen järjestelmään sekä toteutetaan mahdollisesti lisäominaisuuksia joita ovat esim. uudet lomakkeet sekä sähköisen asioinnin toiminnot.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia