Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

ICT-palveluihin liittyvät tietosuojakonsultoinnit sekä auditoinnit

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Vimana Oy

Osallistumishakemukset 31.12.2020 klo 00.00 mennessä

Riskiperusteisuus ja osoitusvelvollisuus ovat keskeisiä asioita uudessa lainsäädännössä. Mitä suurempia riskejä henkilötietojen käsittely voi aiheuttaa, sitä enemmän velvollisuuksia henkilötietojen käsittelyyn liittyy. Tietosuojakonsultoinnilla ja -auditoinneilla varmistetaan henkilötietojen käsittelyn asianmukaisuus. Keskeisiä osa-alueita ovat: • järjestelmien tietosuoja-auditointi • tietosuoja-asiantuntijapalvelut • tietosuojavaatimusten selvitys ja arviointi • tietosuojakehityssuunnitelmien laadinta • tietosuojan riskianalyysit ja arviot • tietovuotojen hallinta • henkilötietojen käsittelysopimusten laadinta sekä ulkoistussopimukset Varsinaiset hankinnat tehdään erillisten tarjouspyyntöjen perusteella DPS:n sisällä. Vimana tai muut hankintayksiköt eivät sitoudu hankkimaan DPS:ssa mitään vähimmäismäärää palveluja. Perustettava DPS tai mikään DPS:n sisällä tehty hankintasopimus ei myöskään anna osallistujalle yksinoikeutta palvelujen tuottamiseen. DPS:iin voi hakea mukaan milloin tahansa sen keston aikana. Tarjoajiksi hyväksyttävien määrää ei rajoiteta.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia