Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Henkilöstökoulutuksen eOppimisen järjestelmän hankinta

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Vantaan kaupunki

Tarjoukset 13.12.2018 klo 12.00 mennessä

Hankinnan kohteena on Vantaan kaupungin käyttöön hankittava valmis SaaS-palvelu, jolla hallinnoidaan ja tuotetaan henkilöstön sisäisiä verkkokoulutuksia ja -valmennuksia. Tarkoituksena on hankkia palvelu, joka on osallistujille ja verkkokoulutusten toteuttajille asiakasystävällinen ja helppokäyttöinen. Lisäksi tavoitteena on yhteistyössä palveluntuottajan kanssa kehittää toimintamalli verkkototeutusten tuottamiseen. Toimintamallin tavoitteena on tukea digitaalisen oppimisen käyttöönottoa, verkkototeutusten suunnittelua ja toteuttamista, jotta palvelun käyttö olisi mahdollisimman laajaa ja monipuolista koko kaupungin henkilöstökoulutuksissa. Hankinnalle haetaan yhtä (1) kokonaisvastuullista toimittajaa. Hankinnan kohde on kuvattu tarjouspyynnössä ja sen liitteissä. Tämän tarjouspyynnön perusteella hankintoja voivat tehdä Vantaan kaupungin toimialat/liikelaitokset, VTK Kiinteistöt Oy sekä Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia