Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Helsingin katualueilla tapahtuvien työmaiden haittojen hallintajärjestelmän (Haitaton 2.0) toteutus ja ylläpito

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö):
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala, Hallinto- ja tukipalvelut


Tämä on kutsu markkinavuoropuheluun koskien Helsingin katualueilla tapahtuvien työmaiden haittojen hallintajärjestelmän (Haitaton 2.0) toteutusta ja ylläpitoa.

Tämä ei ole ennakkoilmoitus, hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö, vaan ilmoitus markkinavuoropuhelusta mahdollisille hankinnasta kiinnostuneille toimittajille.

Markkinavuoropuhelu koskee Helsingin katualueilla tapahtuvien työmaiden haittojen hallintajärjestelmän (Haitaton 2.0) toteutusta ja ylläpitoa. Tällä kutsulla markkinavuoropuheluun ei pyydetä, eikä tähän anneta tarjouksia, vaan tiedotetaan markkinoita tulevasta kilpailutuksesta. Lisäksi kutsulla pyydetään tietoa ja mahdollisten toimittajien kommentteja hankittavan järjestelmän ja siihen sisältyvän ylläpitopalvelun suunnitteluun ja toteutukseen, jotta tarjouskilpailu voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisella tavalla.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia