Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Hanke-/projektisalkun hallinnan ratkaisu valtionhallinnon tarpeisiin

TarjouspyyntöEnnakkoilmoitus: Väestörekisterikeskus


Huom! Tämä on ennakkoilmoitus tulevasta kilpailutuksesta. Väestörekisterikeskus tulee järjestämään kilpailutuksen valtionhallinnon hankesalkkujärjestelmästä ja siihen liittyvistä palveluista valtionhallinnon käyttöön. Järjestelmän on mahdollistettava hankkeita koskeva hallinta ja tilannekuvan muodostaminen hallinnon eri tasoilla: koko valtionhallinto, hallinnonala, ministeriö, yksittäinen virasto, valtiorahoitteisten hankkeiden, valtion omistamien tai osaomistamien yhtiöiden tai yhteisöjen ja maakuntien hankkeiden hallinta ja seuranta. Järjestelmän on perustuttava valmispohjaiseen, selainkäyttöiseen ratkaisuun, jonka käytettävyys ja eheys ovat korkealuokkaiset. Järjestelmän pitää olla käytettävissä tietoturva- ja hyväksyntätestattuna vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020
Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia