Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Hallinta- konesali- ja kapasiteettipalveluiden hankinta

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Helsingin kaupunginkanslia


Hankinnan tavoitteena on taata Helsingin kaupungille palvelutarpeiden mukaiset, toimintavarmat, tietoturvalliset ja kustannustehokkaat hallintapalvelut sekä konesali- ja kapasiteettipalvelut, joita sopijapuolet yhteistyössä aktiivisesti kehittävät palvelutuotannon kulloisiakin tarpeita vastaaviksi koko sopimuskauden ajan. Hankinnan valmistelusta vastaa kaupunginkanslian hankinnat ja kilpailuttaminen –yksikkö.

Hankinnan tavoitteena on taata Helsingin kaupungille palvelutarpeiden mukaiset, toimintavarmat, tietoturvalliset ja kustannustehokkaat konesali ja kapasiteettipalvelut sekä hallintapalvelut, joita Tilaaja ja Toimittaja yhteistyössä aktiivisesti kehittävät palvelutuotannon kulloisiakin tarpeita vastaaviksi koko sopimuskauden ajan. Toimittajien tulee pystyä toimimaan samanaikaisesti sekä konsesali- ja kapasiteettipalvuiden että hallintapalvelun (Brokerointi) Toimittajana. Tarkempi kuvaus hankinnasta on esitetty tarjouspyynnössä ja sen liitteissä. Hankinnan valmistelusta vastaa kaupunginkanslian hankinnat ja kilpailuttaminen –yksikkö.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia