Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hallinta- konesali- ja kapasiteettipalveluiden hankinta

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Helsingin kaupunginkanslia


Hankinnan tavoitteena on taata Helsingin kaupungille palvelutarpeiden mukaiset, toimintavarmat, tietoturvalliset ja kustannustehokkaat hallintapalvelut sekä konesali- ja kapasiteettipalvelut, joita sopijapuolet yhteistyössä aktiivisesti kehittävät palvelutuotannon kulloisiakin tarpeita vastaaviksi koko sopimuskauden ajan. Hankinnan valmistelusta vastaa kaupunginkanslian hankinnat ja kilpailuttaminen –yksikkö.

Hankinnan tavoitteena on taata Helsingin kaupungille palvelutarpeiden mukaiset, toimintavarmat, tietoturvalliset ja kustannustehokkaat konesali ja kapasiteettipalvelut sekä hallintapalvelut, joita Tilaaja ja Toimittaja yhteistyössä aktiivisesti kehittävät palvelutuotannon kulloisiakin tarpeita vastaaviksi koko sopimuskauden ajan. Toimittajien tulee pystyä toimimaan samanaikaisesti sekä konsesali- ja kapasiteettipalvuiden että hallintapalvelun (Brokerointi) Toimittajana. Tarkempi kuvaus hankinnasta on esitetty tarjouspyynnössä ja sen liitteissä. Hankinnan valmistelusta vastaa kaupunginkanslian hankinnat ja kilpailuttaminen –yksikkö.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia