Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Häiriötilanteiden harjoitussimulaattori

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö): Verohallinto


Tällä tietopyynnöllä on tarkoitus selvittää markkinoilla olevia varautumisen ja häiriöiden hallinnan harjoituksiin soveltuvia simulaattoreita sekä niiden soveltuvuutta ja räätälöitävyyttä Verohallinnon tarpeisiin. Verohallinnossa harjoitellaan säännöllisesti toimintaan ja järjestelmiin kohdistuvien uhkien aiheuttamia häiriötilanteita ja niiden hallintaa. Harjoittelun tavoitteena on nostaa organisaation häiriötilanteiden johtamis- ja sietokykyä, sekä testata tilanteen varalle suunniteltujen ohjeiden ja toimintamallien toimivuutta. Harjoitteluttelun tarkoituksena on myös kehittää koordinaatiota organisaatioiden sisäisesti ja keskeisten sidosryhmien kesken. Harjoittelun merkitys on suuri jatkuvuudenhallinnan- ja turvallisuuden kehittämisessä ja sen toistamisen tärkeys on todettu Verohallinnossa. Simulaatioharjoituksen tuottaman harjoitustilanteen aitous on avainasemassa, koska aitojen simulaatioharjoitusten tuottamat tulokset ovat osoittaneet aidonmukaisen harjoituksen tuottavat parhaan tuloksen harjoituksen tavoitteiden saavuttamiseksi. Harjoituksia tulisi voida kuitenkin järjestää myös ilman loppuun saakka mietittyjä prosesseja, esimerkiksi kriisitilanteen johtovastuiden harjoituttaminen. Tämä asiakirja ei ole tarjouspyyntö vaan markkinakartoitus eli tietopyyntö. Hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan hankintaa. Päätökset mahdollisen hankintaprosessin käynnistämisestä tehdään markkinakartoituksen jälkeen.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia