Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Graafisen suunnittelun periaatteet webissä

BloggausOlen seurannut sivusta graafisten suunnittelijoiden siirtymistä muista medioista kotisivujen suunnitteluun. Monilla on haasteita hahmottaa uusi canvas, eli tietokoneen ja mobiililaitteiden selain. Erityisesti printtimaailmasta tulevilla graafikoilla on sisäänrakennettuja ajatusmalleja, jotka täytyy ensin rikkoa, jotta visuaalinen osaaminen saadaan valjastettua web-suunnitteluun. 

Kotisivut eivät ole vain tietokoneen näkymä, vaan laitteita ja selaimia on eri kokoisia. Suurin osa ihmisistä käyttää nettiä nykyään kännykällä eli mobiiliversio on vähintään yhtä tärkeä kuin tietokoneella selattava näkymä. 

Avasin tähän blogiin web-suunnittelun termistöä hyödyllisten esimerkkien kautta. Näin vältät sudenkuopat ja suunnittelet kaikissa laitteissa upeilta näyttäviä ja toimivia sivustoja.

Lue koko artikkeli: https://www.liquidblox.com/blogi/Graafisen+suunnittelun+periaatteet+webissa++nain+suunnittelet+nayttavat+kotisivut

Pinterest
LiquidBlox logo

Lisätietoja

Yritysprofiili LiquidBlox kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin LiquidBlox kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

LiquidBlox - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

LiquidBlox - Muita referenssejä

LiquidBlox - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia