Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Excel-raportoinnista automaattisiin päivityksiin

ReferenssiQuickBI:n asiakas Boreal kaipasi ketterämpää datan yhdistämistä ja monipuolisempia ja visuaalisempia raportteja eri lähteiden datasta.

Boreal Kasvinjalostus Oy on tuotekehitysyritys, joka jalostaa laadukkaita ja satoisia peltokasvilajikkeita suomalaisiin viljelyolosuhteisiin ja kotimaisten sadonkäyttäjien tarpeisiin. QuickBI aloitti yhteistyön Borealin kanssa keväällä 2020. Borealilla oli monelle yritykselle tyypillinen ongelma: liiketoiminnan dataa kertyy hajautetusti eri järjestelmiin ja näitä tietoja on saatava yhdistettyä keinolla taikka toisella raportointia ja päätöksentekoa varten.

Borealin raportointia tehtiin aiemmin kokoamalla tarvittavia tietoja eri lähteistä Excel-tiedostoihin. Tästä työläästä manuaalisesta työstä päästiin, kun datalähteet integroitiin QuickBI:n tietovarastoon. Nyt tarvittavat tiedot päivittyvät automaattisesti QuickBI:n järjestelmään ja sitä kautta raportteihin. Samalla raporteista tuli visuaalisempia, helppokäyttöisempiä ja monipuolisempia.

Raportoinnin sujuvoittamisen lisäksi tietovarasto ja integraatiot mahdollistavat raporttien joustavan jatkokehityksen. Borealin ja QuickBI:n yhteistyö jatkuu niin uusien raporttien luomisen kuin vanhojen muokkaamisen merkeissä, ja tarpeen vaatiessa tuomalla uusia tietolähteitä raportoinnin piiriin.

Suosittelija:

Yhteistyö QuickBI:n kanssa on sujunut erittäin jouhevasti ja yhteydenpito on ollut mutkatonta. Kehitystoiveisiin reagoidaan QuickBI:llä nopeasti ja uusia raportteja tai paranneltuja versioita vanhoista syntyy sitä mukaa, kun tarpeita niille ilmenee.

Terhi Tuomi, talousjohtaja, Boreal

Pinterest
Referenssin infoboxi
QuickBI Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Boreal
Ajankohta: 2020 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Antti Korpi CEO +358 40 487 7561 antti.korpi@quickbi.io

Lisätietoja

Yritysprofiili QuickBI kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Markkinointi
Myynti
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data
Integraatiot
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

tietovarastointi

Siirry yrityksen profiiliin QuickBI kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

QuickBI - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

QuickBI - Muita referenssejä

QuickBI - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia