Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Etäpalveluihin käytettävä videoneuvottelupalvelu

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Helsingin kaupungin Palvelukeskus -liikelaitos

Tarjoukset 05.10.2018 klo 12.00 mennessä


Etäpalvelu –palvelukokonaisuus Etäpalvelu –palvelukokonaisuus on kehitetty Helsingin kaupungin Palvelukeskus –liikelaitoksen Puhelin- ja hyvinvointipalvelut –yksikön Hoivapalveluiden toimesta. Palvelun keskeisenä tavoitteena on kuva- ja puheyhteyden avulla tehtävien sosiaali- ja terveystoimen asiakkaiden hoitosuunnitelmien mukaisten etähoitokäyntien kautta mahdollistaa tukea tarvitsevan vajaakuntoisen tai kuntoutuvan asiakkaan kotona asuminen. Palvelussa korostuu suunnitelmallisuus, vuorovaikutteinen hoitotyö ja asiakkaan yksityisyyden kunnioitus. Etähoitaja –palveluissa asiakkaiden kotiin avataan mobiilitietoliikenneyhteys ja asennetaan videoneuvotteluun vaadittava laitteisto, jonka avulla Tilaajan hoitohenkilökunta voi olla yhteydessä asiakkaaseen ja suorittaa sekä yllämainittuja hoitosuunnitelman mukaisia säännöllisiä etähoitokäyntejä, että hälytysluonteisia ennalta määrittelemättömiä hoitokäyntejä. Myös Asiakas voi siis laitteistonsa avulla tehdä hälytyksen Tilaajan hoivapalveluihin. Etähoitaja –palvelun piiriin kuuluva asiakas voi etälaitteistonsa kautta myös edistää kuntoutumistaan etäfysioterapeutin ja palveluun liitettävän kuntoutusohjelman avulla tai osallistua erilaisiin Helsingin kaupungin järjestämiin ryhmäluontoisiin tapahtumiin.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia