Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Early Warning -digipalvelu viljojen hometoksiiniriskin hallintaan

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus: Luonnonvarakeskus

Tarjoukset 4.1.2019 klo 15.00 mennessä

Early Warning-digipalvelun tavoitteena on pienentää hometoksiiniriskiä ottamalla käyttöön digitaalisesti reaaliaikaista tietoa viljelijän tekemistä viljelytoimenpiteistä, kasvukauden aikaisista mittauksista ja sääolosuhteista, sekä liittää tiedot viljaketjussa liikkuviin viljaeriin. DON-toksiinin riskin arviointimalli tuodaan viljelijöiden ja viljaketjun asiantuntijoiden käyttöön kahdella eri tavalla: (1) web-palveluna ja (2) mobiiliapplikaationa (Android-käyttöjärjestelmällä ja IoS:llä). Toksiiniriskin arvioinnissa käytettävät syöttötiedot ovat lohkon toksiini- tai Fusarium-homeiden tartuntahistoria, viljelytekniikka (muokkaustapa, lajike, siemenen laatu ja peittaus) ja viljelykierto sekä säätiedot Fusarium-sienten tartunnan ja DON-toksiinin tuotannon kannalta kriittisissä kehitysvaiheissa. Tarjouspyynnön liitteinä 1 ja 2 on hankittavan palvelun kokonaisuuden tarkempi kuvaus.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia