Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Azure-sovelluskehityksen asiantuntijapalveluiden hankinta

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Tarjoukset 25.01.2019 klo 16.00 mennessä

Seuren uutta tietojärjestelmäarkkitehtuuria rakennetaan pilvipalveluita hyödyntäen ja ensisijaisesti SaaS- ja Paas-tyyppisten palveluiden varaan. Seure on valinnut Microsoft Azure –pilvialustan uusien Seurelle räätälöitävien ratkaisujen tekniseksi alustaksi. Tällä tarjouspyynnöllä haetaan kumppania, joka vastaa Seuren Azure-alustalle toteutettavien sovelluskehitys- ja integraatiopalveluiden kehityksestä. Hankinnan tavoitteena on hankkia osaava (ml. sovellusarkkitehtuuri, alusta, sovelluskehitys, käyttäjäkokemus) kumppani, joka on halukas kehittämään Seuren Azure-alustan päälle rakennettavaa ICT-ympäristöä, palveluja ja osaamista pitkällä tähtäimellä. Hankinnan kohteena ovat ensisijaisesti Seuren sähköisen asiointikanavan kehittämisen asiantuntijapalvelut ja näitä täydentävät asiantuntija- ja tukipalvelut. Tässä hankittavia palveluita voidaan hyödyntää myös muissa Seuren sovelluskehityksen tai ylläpidon tarpeissa.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia