Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuuksien ja palvelujen hallinnan (APH) järjestelmäkokonaisuuden hankinta Kuntien Tiera Oy:n asiakkaille. Edelläkävijänä Turun kaupunki

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö): Kuntien Tiera Oy


Tieran tavoitteena on kilpailuttaa omistaja-asiakkaidensa käyttöön toiminnallisesti ja teknisesti laajentuva Asiakkuuksien ja palveluiden hallinnan (myöhemmin APH) tietojärjestelmä- ja tietovarantokokonaisuus. Tällä tietopyynnöllä on tarkoitus selvittää hankintaan liittyviä kysymyksiä ja hinta-arvioita. Tietopyynnön tavoitteena on saada kattavasti tietoa, jotta mahdollinen tarjouskilpailu voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisella tavalla. Tämä asiakirja ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö, vaan tarkentava markkinakartoitus eli tietopyyntö. Hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan ko. hankintaa. Hankintayksikkö käy mahdollisesti erillisen teknisen vuoropuhelun osan tai kaikkien vastaajien kanssa sekä muiden alan toimijoiden kanssa. Tietopyyntöömme toivomme vastauksia toimittajilta, jotka pystyvät toimittamaan toimivan kokonaisjärjestelmän (ydinjärjestelmä + kaikki erillisjärjestelmät) ja toimittajilta, jotka pystyvät toimittamaan ydinjärjestelmän tai jonkin erillisjärjestelmistä. Tietopyynnön tarkempi sisältö suunnitellun hankinnan kuvaus on kuvattu tämän tietopyynnön liitteissä.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich
Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia