Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Käpy A.I. Oy

Toteutamme tietoturvapalveluita asiakkaille kokonaisvaltaisesti. Palveluihimme kuuluvat mm. tietoturvakoulutukset, tietoturvakartoitukset, sekä tarvittaessa kaikki markkinoiden parhaat työkalut ja tietoturvaohjelmistot.

Käpy A.I. Oy - Yritysesittely

Me Käpy A.I. Oy:llä lasketaan tietoturvaan kuuluvaksi fyysinen tietoturva, eli turvatekniikkajärjestelmät ja fyysisten tilojen suojaaminen. Tekninen tietoturva, johon kuuluvat IT-järjestelmät ja ohjelmistot. Henkilöstön tietopääoman turvaaminen, kuka tietää mitäkin asioita ja miten ja missä sitä tietoa käytetään ja jaetaan.

Nykypäivänä tietomurron kohteeksi joutuu enemmän ja enemmän PK-yritykset. Aina verkkoon haluavat laitteet ja verkossa olevat yleensä kriittistä dataa sisältävät palvelut ovat helppoja kohteita verkkorikoksille. Yrityksen on tärkeää ymmärtää oman tietopääoman arvo ja sen säilyvyyden takaaminen.
Työntekijöitä 2 Www www.kapyai.fi
Y-tunnus 3118566-9 Puh 0469201509
Perustettu 2020 E-mail asiakaspalvelu@kapyai.fi
Toimipaikat Espoo, Helsinki, Iisalmi, Imatra, Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Lappeenranta , Leppävirta, Oulu, Pieksämäki, Porvoo, Seinäjoki, Siilinjärvi, Turku, Vantaa, Varkaus
Jäsenyydet
suomen-yrittajat-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
(0)
Tietoturva
(0)

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
(0)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(0)
IT
(0)
Kauppa
(0)
Rakentaminen
(0)
Valmistava teollisuus
(0)

Teknologia

Microsoft
(0)
Windows
(0)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(0)
Koulutus
(0)
Valmisohjelmisto
(0)

Käpy A.I. - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Käpy A.I. - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Käpy A.I. - Referenssit

Käpy A.I. - Bloggaukset

Käpy A.I. - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Käpy A.I. - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Käpy A.I. kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku