Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cromsoft kokemuksia

Cromsoft:lla on yhteensä 2 suosittelijaa ja asiakaskokemusta. Cromsoft kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Cromsoft Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiCromsoft Oy selkeytti Pirilän Kukkatalo Oy:n prosessit ja raportoinnin uuden järjestelmän avulla

"Järjestelmän muutos on monimutkainen prosessi, mutta Cromsoftin avulla saimme ratkaisut kaikkiin ongelmiimme. Prosessit ovat parantuneet huomattavasti, joka on tuonut säästöjä jokapäiväiseen toimintaan. Koko kassajärjestelmän uusiminen on saanut kiitosta asiakkailta ja voimme todeta, että päätös siirtyä Cromsoftin ohjelmistoihin oli erittäin hyvä päätös."

-- Ville Koskelainen / Talouspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiKokonaisvaltaista laitteiden ja IT-järjestelmien ylläpitoa

"Cromsoftilta saa asiantuntevaa, kokonaisvaltaista ja asiakaslähtöistä palvelua. Oli kyse sitten takkuilevasta käyttöjärjestelmästä, tai rikkoutuneesta monitoimiprintteristä, apua saa aina."

-- Marko Lehtonen / Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Cromsoft kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cromsoft Oy:n referenssit

Cromsoft Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia