Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tero Pänttönen - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaOlen digitaalisen kehittämisen asiantuntija ja erityisenä vahvuutenani on kyky yhdistää liiketoiminnan näkemys ja tarpeet digitaalisen kehityksen ja operoinnin prosesseihin. Loppukäyttäjien tarpeisiin vastaaminen, konseptointi ja palvelumuotoilu sekä konseptien validointi loppukäyttäjillä ovat erittäin tärkeässä roolissa ennen kuin yhtään koodiriviä on tehty. Mielestäni itse kehitystyö täytyy tehdä ketterillä menetelmillä ja kehitystiimille pitää antaa mahdollisuus keskittyä olennaiseen. Työkalujen ja ympäristöjen pitää olla kunnossa alusta saakka. Testaamisesta mahdollisimman paljon on hyvä saada automatisoiduksi ja julkaisuputkien pitää myös olla automatisoituja.

 

Pidän huolta työntekijäkokemuksesta tiimissä, sillä vain tiimiläinen, jolla on hyvä olla, tekee hyvää työtä ja pysyy tiimissä. Pystyn pitämään retrot ja toimimaan scrum masterina mutta samalla myös sparrailemaan laajemminkin niin tiimin jäsenten kuin liiketoiminnan ihmisten kanssa.

 

Minulla on omakohtaista kokemusta aidosta DevOps -tiimistä, jossa designeristä koodaajan kautta testiautomaation ja SRE:iin asti istuivat samassa huoneessa. Tällaisessa mallissa kommunikaatio pelaa, automatisointi ja hyvä laatu on kaikkien tavoitteena. Vielä kun tiimille jaetaan kehitettävän palvelun liiketoimintanumeroita (esim. myyntituloksia, konversioprosentteja tms.), tulee työstä entistä mielekkäämpää, palkitsevampaa ja idearikkaampaa.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Nextcon Finland Oy logo

Tiedot

Nimike: Project Management Services
E-mail: tero.panttonen@nextcon.fi
Puh: 050 538 8227
Some:

Osaamistagit

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Pankki ja vakuutus

Siirry yrityksen profiiliin Nextcon Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku