Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Petri Ohtamaa - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaEnerginen hanke- ja projektijohtamisen ammattilainen joka ei pelkää isoja haasteita vaan nauttii niiden parissa tehtävästä ratkaisuhakuisesta toiminnasta. Kasvanut vuosien varrella asiantuntijatehtävien kautta vahvaksi moniosaajaksi ja johtamisen ammattilaiseksi. Yli 20 vuoden IT alan kokemuksen kautta pystyn sujuvasti keskustelemaan oman organisaation ja muiden sidosryhmien eri tasojen kanssa aina teknisistä asiantuntijoista liiketoimintajohtoon. Olen ulospäin suuntautunut ja tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Isojen palaverien ja asiakastilaisuuksien vetäminen sujuu vuosien kokemuksella hyvin luontevasti.

Johtamiani suuria järjestelmämuutoshankkeita on ollut mm. lakiuudistukseen liittyen vuonna 2017, jossa uudistettiin asiakasjärjestelmien ohjelmistot niin keskuskonepuolella kuin avoimien Java-pohjaisten järjestelmien puolella.

Vuonna 2017 johdin myös isoa käyttöpalveluiden siirtohanketta, jossa tehtiin palvelutoimittajavaihdos. Tässä hankkeessa siirrettiin kaikki IT-käyttöpalvelut ja niihin liittyvät palvelinympäristöt uudelle palvelutoimittajalle ja samalla transformoitiin alustoihin liittyviä teknologioita ja ohjelmistotuotteita.

Olen ollut myös mukana kansallisissa rekistereihin liittyvissä projekteissa vetämässä tiettyjä suunnittelun osa-alueita liittyen uusiin IT infraratkaisuihin sekä niiden käyttöönottoihin.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Nextcon Finland Oy

Tiedot

Nimike: Senior Consultant
E-mail: petri.ohtamaa@nextcon.fi
Puh: 0408234418
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Omat tagit

datavetoinen liiketoiminta
Eläkevakuutus
ketterä ohjelmistokehitys

Siirry yrityksen profiiliin Nextcon Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku