Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Peter Lehto - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaPeter on konsultti ja full-stack -ohjelmistokehittäjä 14 vuoden ja yli 100:n projektin kokemuksella. Työtään Peter tekee mieluiten lähellä asiakasta siten, että parhaat ratkaisut löytyvät nopeasti ja ongelmat korjataan tehokkaasti.

Työssään Peter on erikoistunut verkkopohjaisiin yritysten käytössä oleviin enterprise sovelluksiin, ohjelmistoarkkitehtuureihin ja käyttöliittymiin. Työkaluina käteen sopivat erityisen hyvin Java, Spring, Quarkus ja Vaadin. Peter on luonteeltaan ulospäinsuuntautunut, avoin ja ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, joka tavoittelee aina asiakkaan parasta joko devaajana, konsulttina tai osana asiakkaan tai BeanBakersin tiimiä.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

BeanBakers Oy logo

Tiedot

Nimike: Toimitusjohtaja / perustaja / ohjelmistoarkkitehti / senior ohjelmistokehittäjä
E-mail: peter@beanbakers.fi
Puh: +358 44 76 92 601
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Siirry yrityksen profiiliin BeanBakers kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku