Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Peetu Nuottajärvi - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaPeetu on yksi Buutin perustajista, firman osakas ja hallituksen jäsen. Hän on kotoisin Oulusta, ja koulutukseltaan tietotekniikan kandidaatti. Buutilla Peetu aloitti jo keväällä 2017 kerho-ohjaajan roolissa. Hänelle kuuluu kunnia niin Buutin kuin myös BuutCampin nimien keksimisestä, sekä Buutin ensimmäisestä logosta, jonka hän väsäsi MS Paintilla. 

Matkan varrella kokemusta on karttunut monista eri työtehtävistä. Suurimmaksi osaksi Peetu on työskennellyt Front End -web-kehittäjänä, minkä lisäksi hän on tehnyt myös esimerkiksi hallitustyötä ja vetänyt työvoimakoulutuksia. Tällä hetkellä Peetu työskentelee startupeille ohjelmistokehitystä tarjoavassa Buutti Unicornsissa projektinjohtajana, ja uutena aluevaltauksena on aloittanut tekemään myös myyntityötä. Ohjelmoinnissa Peetua kiinnostaa eniten 3D-grafiikkarenderöinti, pelit sekä monimutkaiset UI-interaktiohommat. 

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Buutti Oy logo

Tiedot

Nimike: Ohjelmistokehittäjä, liiketoiminta- ja projektipäällikkö
E-mail: peetu.nuottajarvi@buutti.com
Puh: +358 50 465 0905
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

Myynti
Projektinhallinta
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

IT

Siirry yrityksen profiiliin Buutti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku