Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pasi Suojala - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaPasi Suojala on Finnchatin kaupallinen johtaja, joka fiilistelee sitä, kun näkee asiakaskokemuksen nostavan prioriteettia yritysjohdon strategisilla piirtopöydillä. Pasi pohjaa näkemyksensä dataan ja tutkimustietoon, mutta tunnustaa samalla sortuvansa välillä korkealentoiseen käsien heilutteluun.

Mikäli verkossa vuorovaikuttamisen ja digitaalisen asiakaskokemuksen kehittäminen on yrityksellenne ajankohtaista, niin kannattaa kilautella Pasille. Ideoita varmasti löytyy, miten uusimman teknologian chatbot-, chat-palvelu- ja email-ratkaisuilla voidaan kehittää verkossa vuorovaikuttamista.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Finnchat Oy logo

Tiedot

Nimike: Kaupallinen johtaja
E-mail: pasi.suojala@finnchat.com
Puh: +358 40 912 4996
Some:

Siirry yrityksen profiiliin Finnchat kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku