Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Otto Manninen - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaOtto Manninen on työskennellyt vuodesta 2006 lähtien verkkosivustojen ja -sovellusten parissa ja toteuttanut monta sataa verkkosivustoa eri alojen ja sektoreiden toimijoille. Otolla on kokemusta Drupal-julkaisujärjestelmästä vuodesta 2007 eteenpäin ja myöhemmin kokemusta on kertynyt runsaasti myös WordPress-julkaisujärjestelmästä ja Shopify-verkkokauppa-alustasta.

Otolla on laajaa osaamista erilaisten verkkosivustojen ja verkkokauppojen toteuttamisesta sekä teknologiavalinnoista, integraatioista, verkkopalvelimista ja muusta vastaavasta. Hänen vahvuuksiinsa kuuluvat mm. teknisten asioiden nopea omaksuminen, sinnikkyys, ahkeruus ja yrittäjähenkisyys.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Konsepto logo

Tiedot

Nimike: teknologiajohtaja, ohjelmistokehittäjä
E-mail: otto.manninen@konsepto.fi
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Media
Urheilu, viihde ja virkistys
Valmistava teollisuus

Teknologia

Drupal
WordPress
Shopify

Siirry yrityksen profiiliin Konsepto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku