Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tarjoamme erittäin kattavat palvelut, asiakaskohtaisesti räätälöitävät ratkaisut ja alan suosituimman teknologian. Vahvuuksiamme ovat monipuolinen osaaminen, tehokas työskentely, korkea laatu ja hyvä asiakaspalvelu.

Konsepto

Yritysesittely

Olemme verkkosivustojen rakentamiseen sekä muuhun digitaaliseen markkinointiin erikoistunut asiantuntijayritys. Työmme tarkoituksena on muuttaa tavoitteesi tuloksiksi verkossa. Tarjoamme erittäin kattavat palvelut sekä laajan osaamisen – kaiken mitä tarvitset nostaaksesi toimintasi verkossa seuraavalle tasolle.

Tähtäämme toiminnassamme siihen, että asiakassuhteista tulee pitkiä erinomaisen palvelun ansiosta. Haluamme myös tuottaa laadukkaita, kestäviä ja kannattavia ratkaisuja. Se onnistuu hyvän asiakaspalvelun, monipuolisen osaamisen ja kokemuksen, valmiiden ratkaisujen, alan parhaiden työkalujen ja viimeisen päälle hiottujen prosessien avulla.
Työntekijöitä 9
Y-tunnus 1952456-8
Perustettu 2005
Www Kotisivut
Puh +358 50 351 7919
E-mail myynti@konsepto.fi

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Markkinointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Graafinen suunnittelu, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Google, Open source, Javascript, PHP, Drupal, Julkaisujärjestelmä CMS, WordPress, Shopify, WooCommerce

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Media, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Konsepto, WordPress, Woocommerce, Drupal, Drupal Commerce, Konversio-optimointi, hakukoneoptimointi, verkkomainonta, Käyttöliittymäsuunnittelu, visuaalinen suunnittelu, yritysilmeet, verkkokauppa, Shopify

Jäsenyydet

coss-jasenet logo
koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
suomen-yrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Konsepto - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiSyömishäiriöliitto – SYLI ry kotisivut ja visuaalinen ilme

"Konsepto valikoitui usean palveluntarjoajan joukosta verkkosivujemme tuottajaksi selkeän ja fiksun tarjouksen sekä aiempien työnäytteiden pohjalta. Kyseessä ei ollut vanhojen sivujen freesaus, vaan uusien, modernien verkkosivujen rakentaminen oheispalveluineen nollapisteestä. Verkkosivujen lisäksi luotiin myös uusi graafinen ohjeisto, tehtiin käyntikortit sekä päivitettiin lomake- ja.."

-- Kirsi Broström, toiminnanjohtaja, Syömishäiriöliitto – SYLI ry

Näytä referenssi

ReferenssiTietopuu visuaalinen ilme, sivuston ulkoasu ja mainoskortti

"Olemme oikein tyytyväisiä kokonaisuudessaan uuteen visuaaliseen ilmeeseen. Kiitos paljon sujuvasta yhteistyöstä Hannalle ja Aleksille! Mukavaa, että kaikki eteni myös hyvin aikataulussa."

-- Minna Magnusson, kehittämissuunnittelija, VTM, A-klinikkasäätiö

Näytä referenssi

ReferenssiKuvittajat ry kotisivut

"Lukuisista kuvittajista koostuvan järjestön valtava tietomäärä on nyt helposti löydettävissä. Konsepto on toteuttanut myös myöhemmin tilaamamme korjaukset ja parannukset aina ripeästi ja ammattitaidolla, kuten vasta sivuston valmistumisen jälkeen avatun galleriamme alasivujen lisäämisen."

-- Veera Pekkinen, Tuottaja, Kuvittajat ry

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Konsepto - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Tarjoamme kattavat palvelut digitaalisen markkinoinnin strategiasta verkkosivustojen suunnitteluun, toteutukseen, ylläpitoon, hostaukseen, optimointiin ja verkkomainontaan asti. Eli kaiken sen osaamisen, jota laadukkaan..

Konsepto - Referenssit

Konsepto - Bloggaukset

Konsepto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Konsepto - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Konsepto - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Konsepto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku