Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mikko Paltamaa - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaMikko Paltamaalla on kokemusta verkkoviestinnästä vuodesta 2002 eteenpäin, yrittäjänä vuodesta 2005 eteenpäin. Sinä aikana Mikko on toiminut vastuuhenkilönä ja tekijänä useissa sadoissa erilaisissa projekteissa, sekä palvellut onnistuneesti noin kahta sataa yksityisen, julkisen ja vapaaehtoissektorin toimijaa.

Mikon vahvinta osaamista ovat verkkosivustojen käyttäjäkokemukseen, suunnitteluun, toteutukseen, julkaisujärjestelmiin sekä projektinhallintaan liittyvät asiat. Lisäksi häneltä löytyy erityisosaamista moniin muihinkin verkkoviestintään liittyviin asioihin, kuten markkinointiin, käytettävyyteen, saavutettavuuteen, tietosuojaan, hakukone- ja konversio-optimointiin, verkkomainontaan ja teknologiavalintoihin. Mikko on parhaimmillaan strategista suunnittelua tai erityistä tarkkuutta vaativissa tehtävissä.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Konsepto logo

Tiedot

Nimike: toimitusjohtaja, suunnittelija
E-mail: mikko.paltamaa@konsepto.fi
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Media
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Google
Drupal
WordPress
Shopify

Omat tagit

Käytettävyys
saavutettavuus
käyttökokemus
hakukoneoptimointi
projektinjohto
hakumainonta

Siirry yrityksen profiiliin Konsepto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku