Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Markku Kestikievari - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaPitkän ja monipuolisen työurani aikana kiinostavimmat hankkeet ja projektit olen kohdannut testauksen ja laadunvarmistuksen parissa. Minua kiehtoo testauksen menetelmien kehittyminen perinteisistä vesiputousmalleista ketteriin ja agile-tyyppisiin nykypäivän malleihin.

Olen toiminut vaativissa asiakasprojekeissa testauksen eri rooleissa ja vaiheissa testaussuunnittelijana, määrittelijänä, testaajana ja testauspäällikönä. Vastaavasti eri näkökulmaa ja lähestymistapaa asiakasprojekteissa on tuonut minulle mm. palvelupäällikön, tuotepäällikön, arkkitehdin ja testauspalvelujen asiakasvastaavan roolit. Asiakkaan ja toimittajan eri rooleissa toimiminen kuin myös toimiminen ulkopuolisena konsulttina on vahvistanut omaa käsitystäni sekä auttanut ymmärtämään eri osapuolien tarpeita ja niissä syntyviä näkemyseroja niin teknisissä kuin taloudellisissakin kysymyksissä.

Nykyisessä roolissa toimin Nextconissa testauksen ja laadunvarmistuksen vastaavana. Työssä olen parhaimmillani kun tarvitaan vahvaa ja luotettavaa ammattilaista suunnittelemaan ja toteutamaan asiakkaan liiketoiminnan keskeiset palvelut. Yhdessä yrityksemme testauksen ja laadunvarmistuksen ammattilaisten kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme testausalan terävintä kärkeä!

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Nextcon Finland Oy logo

Tiedot

Nimike: Senior Consultant
E-mail: markku.kestikievari@nextcon.fi
Puh: +358 50 597 1051
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Laadunvarmistus

Toimialakokemus

Julkishallinto
Pankki ja vakuutus

Omat tagit

automaatiotestaus
ketterä testaus
ohjelmistotestaus
testauspäällikkö
testaus

Siirry yrityksen profiiliin Nextcon Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku