Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Linnea Marttinen - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaLinnea Marttinen on Finnchatin myyntitiimin energiapakkaus. Linnea innostuu etenkin kun keskustellaan tuloksista, vuorovaikutuksesta ja asiakaskokemuksesta. Päivittäisessä työssään Linnea toimii positiivisella pohjavireellä asiakasrajapinnassa. Linnea havainnoi ja ratkoo yritysten verkossa vuorovaikuttamiseen liittyviä haasteita niin asiakaskokemuksen kuin myynnin näkökulmasta.

Jos verkossa vuorovaikuttamisen kehittäminen on teille ajankohtaista, niin kannattaa olla Linneaan yhteyksissä. Ideoita varmasti löytyy, miten uusimman teknologian chatbot-, chat-palvelu- ja email-ratkaisuilla voidaan parantaa yrityksenne digitaalista asiakaskokemusta ja saada parempia tuloksia verkosta.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Finnchat Oy logo

Tiedot

Nimike: Myyntipäällikkö
E-mail: linnea.marttinen@finnchat.com
Puh: +358 40 723 4600
Some:

Siirry yrityksen profiiliin Finnchat kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku