Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kimmo Alamartimo - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaVastaan Cinian ohjelmistopalveluiden liiketoiminnasta Helsingin toimipisteessä - muotoilemme digitaalisia palveluita, suunnittelemme ja rakennamme asiakaskohtaisia sovelluksia sekä automatisoimme liiketoiminnan työnkulkuja (RPA) sekä sovelluskehityksen testausta ja julkaisua. Tuotamme myös järjestelmien ylläpitoon ja operointiin jatkuvia palveluita, tarvittaessa 24/7.

Ota yhteyttä kun tarvitset apua ohjelmistohankkeesi ideoinnissa, rajaamisessa tai erilaisten teknologiavaihtoehtojen pohtimisessa. Olipa kyse uuden tuotteen kehittämisestä tai vanhan järjestelmän modernisoinnista meiltä saat siihen apua varhaisen vaiheen liiketoimintalähtöisestä konsultoinnista ja palvelumuotoilusta ketterään toteutukseen sekä jatkuviin palveluihin.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Cinia Oy logo

Tiedot

Nimike: Liiketoimintajohtaja
E-mail: kimmo.alamartimo@cinia.fi
Puh: 040 5529 204
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Logistiikka
Tietohallinto
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

IoT
Ketterät menetelmät
Testaus ja laadunvarmistus
Ohjelmistokehitys
Ohjelmistorobotiikka

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Julkishallinto
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Valmistava teollisuus

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku