Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Yleisöluentosarja verkossa: Teknologian tulevaisuus ja Suomi

15.09-24.11.2020 Webinaari

TapahtumaTeknologia muuttaa yhteiskuntaamme radikaalimmin kuin koskaan ennen. Kuule muun muassa IBM:n, Facebookin, VTT:n ja Accenturen huippuasiantuntijoiden puheenvuoroja aiheesta kaikille avoimilla verkkoluennoilla!

Aalto-yliopisto järjestää jälleen kaikille avoimen ja maksuttoman Internet Forum -luentosarjan yritysmaailman, julkisen sektorin ja järjestöjen huippuasiantuntijoiden voimin! 

Teknologiaa kehitetään nopeammin ja radikaalimmin kuin koskaan aiemmin ihmiskunnan historiassa. Eri tieteenaloilla tapahtuva kehitys muuttaa voimakkaasti maailmaa, ihmiselämää ja suomalaista yhteiskuntaa. Teknologian tulevaisuus ja Suomi -luentosarjassa aikamme megatrendin vaikutuksia arvioidaan ja niistä keskustellaan laajasti. Käsiteltäviä teemoja ovat muun muassa teknologian vaikutukset ihmisten arkeen ja yritystoimintaan, lähitulevaisuuden teknologiatrendit, data-analytiikka, 5G ja robotiikka, sekä teknologiaan ja etiikkaan, demokratiaan ja turvallisuuteen liittyvät kysymykset.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 15.09-24.11.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 19.8.2020

Tulevia digitalisaatiokentän tapahtumia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich