Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Verkkoanalytiikka, jota johtoryhmäkin ymmärtää. – Miten strategisia tavoitteita mitataan käytännössä verkkopalveluissa?

08.12.2022 Webinaari
Tapahtuma

Verkkoanalytiikka, jota johtoryhmäkin ymmärtää.

Verkkoanalytiikkaa on ollut lähes yhtä kauan kuin verkkosivuja. Markkinoinnin, viestinnän ja verkkopalveluiden ammattilaiset ovat vuosia kehittäneet käyttäjille parempia palveluita ja tehostaneet markkinoinnin tuottoa. Olemme vuosikaudet mitanneet kävijämääriä, klikkejä, scrollauksia ja ties mitä. 

Mutta mitä nämä luvut kertovat organisaation johdolle? 

Tässä webinaarissa kerromme, miten verkkopalveluiden kehitystä ja verkkoanalytiikkaa kuvaavat mittarit sidotaan strategisiin tavoitteisiin. 

Käymme läpi, miten organisaation strategiasta johdetaan verkkopalvelun operatiivisia tavoitteita ja taktisen tason mittareita. Näin syntyy kokonaisuus, jossa ei mitata pelkästään kävijämäärää, vaan kukin mittari muodostaa strategisen syy-seuraussuhteen, joka mahdollista sitoa esimerkiksi organisaation tavoitteisiin ja mittareihin.

Webinaarissa käymme läpi muun muassa:

  • Verkkopalvelun mittareiden määrittäminen strategian pohjalta
  • Mitkä ovat oikeita KPI-mittareita?
  • Mitä dataa verkkoanalytiikasta yleensä unohtuu?
  • Kuinka verkkoanalytiikalla voi viestiä tehokkaammin?
  • Miten verkkoanalytiikalla tulisi johtaa?

Tämä on webinaari kaikille, jotka haluavat mitata verkkopalveluissaan oikeita asioita ja vaikuttaa koko yrityksen tasolla.

Webinaarin asiantuntijat ovat Ambientian Strategy Consultant Ville Muuraneva ja Web Analytics Consultant Niko Wallenius, joilla on yhteensä 20 vuoden kokemus verkkoanalytiikasta.  

Webinaari järjestetään WebinarJam-työkalulla, joka toimii selaimella eikä vaadi asennuksia koneelle. Saat linkin webinaariin omaan sähköpostiisi vahvistusviestin yhteydessä.  

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 08.12.2022
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 11.11.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä