Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Webinaari: Pilvellä vai ilman? Mihin suuntaan Windows -työasemien hallinta kehittyy?

07.10.2020 Webinaari

TapahtumaTämän webinaarin tarkoituksena on antaa yleiskuva Microsoftin työasemahallinnan eri pääkomponenteista, jotta sinulla olisi parempi käsitys mihin suuntaan Windows-työasemien hallinta on menossa ja mikä olisi paras vaihtoehto omalle organisaatiollesi.

Microsoftin Configuration Manager on ollut yleisin työkalu Windows-työasemien hallintaan yritysympäristöissä. Microsoftin pilvipohjainen hallintatyöakalu, Intune, on kuitenkin kasvattanut omaa osuuttaan vauhdilla ja Autopilotin suosio työasemien käyttöönotossa vahvistuu. Co-management eli Configuration Managerin ja Intune käyttö yhdessä on myös yleistynyt.

Microsoft on myös julkistanut Desktop Analytics ja Endpoint Analytics -pilvipalvelut, joiden avulla pilven analysointivoimaa saadaan hyödynnettyä Windows 10:n hallinnassa. Tenant attachin avulla Configuration Managerissa olevia laitteita voidaan hallita myös Microsoftin portaalin kautta.

Webinaarin aikana käymme läpi myös Microsoftin Igniten seminaarissa julkistetut uutuudet.

Ilmainen webinaari on 7.10.2020 klo 14.00 – 15.00.

We­bi­naa­rin asian­tun­ti­ja

Panu Saukko (ProTrainIT Oy) on työskentelyt vuosikymmeniä Windows -työasemien hallinnan parissa. Hän on Microsoft Certified Trainer (MCT) ja Most Valuable Professional (MVP) – Enterprise Mobility. MVP-ohjelman avulla hänellä on tiivis keskusteluyhteys Microsoftin hallintatuotteita luovan tuoteryhmän kanssa.

Mic­ro­soft-työ­ase­ma­kou­lu­tus Tieturilla

MD-101: Managing Modern Desktops

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 07.10.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 16.9.2020

Tulevia digitalisaatiokentän tapahtumia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich