Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: monday.com forms

16.12.2022 Webinaari
Tapahtuma

Webinaarissa käydään läpi mondayn lomakkeet ja kuinka niitä voidaan käyttää eri käyttötarkoituksiin:

  • Lomakkeen eri käyttötarkoitukset (esim. pyyntöprosessi, IT tiketöinti)
  • Lomakkeen luontiprosessi
  • Muokkausmahdollisuudet
  • Asetukset
  • Ehdolliset kysymykset
  • Lomakkeen vastaus-näkymä kortti
  • Automatisointi
  • Raportointi

Ajankohta: 16.12.2022 klo 13:00-14:00

Asiantuntijat: Digital Strategist Joonas Jukkara ja Account Manager Anni Ollikainen

Tule mukaan katsomaan, mistä on kyse ja kuinka monday.comin lomakkeiden avulla voit luoda erilaisia automatisoituja prosesseja, vastaanottaa tietoa, seurata raportoinnista reaaliaikaisesti etenemistä ja paljon muuta!

Lomake on pakollinen, jos teet jotain verkossa

Jos olet täällä, tunnet todennäköisesti työnhallintaohjelmisto monday.comin tai olet kiinnostunut näkemään lisää, mistä on kyse. Tämä alusta antaa tiimityöskentelylle uuden tavan rakentaa, kustomoida ja optimoida prosessit niin, että tiimityöskentely on kaiken keskiössä. Tässä webinaarissa tutustutaan tarkemmin, kuinka käytät monday.comin lomakkeita eri käyttötarkoituksiin.

Lomakkeet ovat verkkosivuja, joilla on useita syöttökenttiä tietojen keräämistä varten. Kaikki käyttävät lomakkeita. Tarvitset ajanvarauksen kampaajalle? Täytä lomake! Ilmoittaudu tähän webinaariin? Täytä lomake! Haluat lisätietoa monday.comista? Täytä lomake!

Jos teet mitä tahansa liiketoimintaa verkossa, on verkkosivustollasi varmasi myös lomake tai useampi sellainen. Mikäli toivot, että viedään lomakkeiden teko ja käsittely nextille levelille, tule mukaan monday form-webinaariin.

Webinaarissa tutustutaan monday.comin lomakkeisiin ja kuinka käyttäjä voi niistä hyötä.

Webinaari taltioidaan ja kaikille rekisteröityneille lähetetään tallenne jälkikäteen. Kannattaa siis silti ilmoittautua, vaikka et pääsisi paikan päälle webinaarin aikaan!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 16.12.2022
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 13.12.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä