Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

WEBINAARI: Microsoft 365 Keep on Track 13.10.2021

13.10.2021 Webinaari

TapahtumaAhdistaako etätyön viestimäärä tai pomppiiko työkoneen ruudulla klikki-ilmoituksia, joiden perässä yrität epätoivoisesti pysyä? Tämä ahdistus ei todennäköisesti johdu sinusta, vaan huonosti hoidetusta suunnittelusta organisaatiosi digityökalujen käyttöönotossa. Tule Keep-on-track webinaariin kuulemaan asiantuntijan neuvoja, miten digityöstä tehdään mielekkäämpää – ja hei, digipeli ei ole vielä menetetty, kunhan homma otetaan vain ajoissa haltuun!

Lue samasta aiheesta myös Hesarin artikkelista: https://www.hs.fi/visio/art-2000008210800.html

Keep on Track -webinaarisarja kokee uudistuksen, kun mukaan kutsutaan joka kerta vaihtuvia vieraita kertomaan Microsoft 365 / Office 365 uutuuksista. Lisäksi siirrymme Teams Live-tapahtumista Teamsin uusimpaan tapaan kokoontua - Teams Webinaarit.

Vieraana tässä historiallisessa uuden formaatin mukaisessa webinaarissa Jari Kopakkala.

ILMOITTAUDU MUKAAN

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 13.10.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 30.9.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä