Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Liidien generointi kohderyhmästä ja liidin laadun parantaminen

26.08.2021 Webinaari

TapahtumaMyynti toivoo markkinoinnilta laadukkaita liidejä, jotka etenevät myyntiputkessa. Mutta miten saada kiinni oikeita kontakteja silloin, kun kohderyhmä on tarkasti rajattu tai muuten haastava?

Tervetuloa Mavenfristin webinaariin 26.8. klo 10 kuulemaan parhaat oppimme laadukkaiden liidien generointiin. Webinaarin aikana saat konkreettisia vinkkejä siihen, miten parannat liidien laatua ja lisäät yhteydenottojen määrää.

Webinaarin jälkeen tiedät, miten: 

  • kohdistat markkinointinne juuri tärkeimmille yrityksille,
  • generoit myynnille liidejä, jotka etenevät myyntiputkessa
  • ja varmistat, että yhteydenotot tulevat oikeasta kohderyhmästä. 

Webinaariin osallistuminen on maksutonta. Kaikille osallistujille lähetetään webinaarista tallenne, joten ilmoittautumalla mukaan voit katsoa tallenteen silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 26.08.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 13.8.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä