Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Kukoista ja kasva kriisien myötä

17.06.2020 Webinaari

TapahtumaTervetuloa mukaan TIVIAn järjestämään Kukoista ja kasva kriisien myötä -webinaariin keskiviikkona 17.6.2020 klo 9.00 alkaen.

Olemme keskellä korona-kriisiä, ja näköalat tulevaisuuteen ovat vielä hataria. Emme voi tarkalleen tietää, millaiseksi maailma kriisin jälkeen muotoutuu. Kehittämällä resilienssiä, eli muutoskyvykkyyttä, voimme kuitenkin kasvattaa omaa ja organisaatiomme kykyä sopeutua tulevaan ja löytää uusia mahdollisuuksia toimia muuttuvissa olosuhteissa.

Webinaarin asiantuntija

Minna Janhonen (Nitor) on organisaatioiden tutkimuspohjaisen kehittämisen ammattilainen ja Lean Agile -menetelmien valmentaja. Hänen intohimona on edistää organisaatioiden kykyä uudistaa toimintaansa ketterästi ja kestävästi. Webinaarissa kuulet Minnalta vinkkejä siihen, miten kehittämällä resilienssiä et ainoastaan selviydy kriiseistä, vaan löydät tapoja kasvaa niiden myötä.

Kukoista ja kasva kriisien myötä -webinaari

  • keskiviikko 17.6.2020
  • klo 9.00–10.00
  • webinaari on kaikille avoin ja maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista

Varmista paikkasi myös TIVIA-yhteisön tulevissa tapahtumissa ja liity jäseneksi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu webinaariin

Linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Lisätiedot: ilmoittaudu(at)tivia.fi

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 17.06.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 27.5.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä