Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

[Webinaari] Kuinka NetSuite tukee eri kokoisten yritysten liiketoimintaa kasvussa ja kansainvälistymisessä?

06.10.2021 Webinaari

TapahtumaModernit toiminnanohjausjärjestelmät integroituvat kaikkiin organisaation osa-alueisiin parantaen toiminnan läpinäkyvyyttä ja auttaen näin johtajia sekä esimiehiä tunnistamaan uusia mahdollisuuksia ja tekemään päätöksiä.

Ne mahdollistavat uusien liiketoimintojen avaamisen myös ulkomaille tukien maiden paikallisia vaatimuksia esim regulaation ja pankkikäytäntöjen osalta.

Järjestämme lokakuun alussa webinaarin, jossa asiantuntijamme kertovat tarkemmin:

? Kuinka kokemus sekä Netsuite - että laajoista suuryritysten ERP -toteuksista varmistaa hallitun ja vaiheistetun kansainvälisen käyttöönoton?

? Kuinka valmiit toteutuskehikot ja huippuluokan projektinjohto- ja arkkitehtuuriosaaminen säästää toteutuskustannuksissa ja pienentää riskiäsi?

? Miten Two-Tier ERP strategia on auttanut asiakastamme Fortumia tarttumaan uusiin haasteisiin?

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

ps. Vaikka kyseinen ajankohta ei sopisi sinulle kannattaa silti ilmoittautua, lähetämme tallenteen webinaarista kaikille ilmoittautuneille!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 06.10.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 14.9.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä