Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Kohti hel­pom­paa lii­ke­toi­min­nan suun­nit­te­lua ja bud­je­toin­tia 26.11.2019 klo 13

Webinaari

TapahtumaOnko talouden suunnittelu tuskaa? Vaikka nyt eletään kiireistä aikaa talouden suunnittelun kentällä, kannattaa varata tunti päivästä ja säästät valtavasti aikaa jatkossa. Tule kuulemaan maksuttomaan webinaariimme, miten voit tehdä budjetointia ja talouden suunnittelua fiksummin! Kaikki ilmoittautuneet saavat myös tallenteen webinaarista.

Järjestämme webinaarin tiistaina 26.11.2019 klo 13 (kesto n. 45 min). 

Webinaarissa vierailevina puhujina:

  • Myllyn Parhaan controller Jari Riippi, joka kertoo miten he Myllyn Parhaalla ovat onnistuneet kehittämään talouden suunnittelua tehokkaammaksi ja mitä hyötyjä tämän tuloksena saatiin.

  • Eqvitian toimitusjohtaja Jarkko Hakola, joka kertoo pitkällä kokemuksella talouden suunnittelun haasteista, kuten myynnin ja tilikartan välisestä kuilusta.

Ilmoittaudu webinaariin täällä!

 

Tapahtuman tiedot

Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 8.11.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä