Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Digiajan liiketoimintamahdollisuudet

17.01.2018 - Webinaari

TapahtumaDigiajan liiketoimintamahdollisuudet | Keskiviikkona 17.1. klo 15:00-15:45

Hyvä/paha digitalisaatio on jo täällä - eikä yksikään toimiala ole turvassa. Monelle bisnekselle digitalisoituva maailma tarjoaa kuitenkin iskun paikan liiketoiminnan kehittämisen muodossa.

Ihmiset ja yritykset ovat usein juurtuneet tietynlaisiin toimintatapoihin, joista osa istuu tiukemmassa kuin toiset. Digitalisaation puhaltamia muutoksen tuulia on kuitenkin havaittavissa. Siinä missä edustusauto ennen ostettiin marssimalla lippulaivaliikkeeseen ja valitsemalla mieleinen, nyt esimerkiksi Audin ja Teslan verkkosivuilla voi itse klikkailla kasaan itselleen mieluisen kokoonpanon.

Vastaavia ja vieläkin rohkeampia uudistuksia voisi toteuttaa lähes millä tahansa toimialalla, mutta liiketoiminnan kehittämismahdollisuuksia tai kokonaan uusia bisnesmalleja ei noin vain "löydetä" - niitä pitää etsiä. Valveen webinaarivuoden avauksessa ollaan uusien liiketoimintamahdollisuuksien jäljillä. Keskiviikkona 17.1. järjestettävässä webinaarissa tarkastellaan tapoja, joilla vakiintuneita käytäntöjä voi tarkkailla kriittisesti ja kehittää.

Klikkaa itsesi ilmoittautumissivulle ja tule mukaan!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 17.01.2018
Kaupunki: -
Paikka: -
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 30.11.-1

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä