Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari Datan voima – Kuinka rakentaa tulevaisuuden liiketoi­min­taa tukeva data-alusta­rat­kai­su?

07.10.2021 Webinaari

TapahtumaDatan voima -webinaarisarjan toisessa osassa käymme teknisemmästä näkökulmasta läpi, mitä kaikkea sinun tietohallintojohtajana tai data-arkkitehtuurista vastaavana tulee ottaa huomioon lähtiessäsi rakentamaan pilvipohjaista data-alustaa eli Data Platformia.

Tuomme pöytään konkreettisia käytännön esimerkkejä, miten CIO:na tai arkkitehtuurista vastaavana pidät kokonaisuuden hallittuna, kustannustehokkaana ja tietoturvallisena, mutta toisaalta joustavana ja eri liiketoimintarpeisiin skaalautuvana. Ja ennen kaikkea, miten varmistat, että ensimmäiset investoinnit eivät jää vain tekniseksi harjoitukseksi vaan saatte alusta lähtien realisoitua aitoja liiketoimintahyötyjä.

Webinaarissa vastaamme myös kysymykseen, miten varmistat, että alusta oikeasti tukee yrityksen tulevaisuuden liiketoimintaa, toimintojen digitalisoitumista ja datan monipuolisempaa hyödyntämistä läpi koko organisaation. Kerromme myös käytännön esimerkkien avulla, kuinka lähdet rakentamaan tulevaisuuden kestävää ja ketterää dataratkaisua organisaatiollesi pala palalta ja mitä kaikkea sinun tulee ottaa tällä matkalla huomioon.

Lue lisää ja ilmoittaudu linjoille >>

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 07.10.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 15.9.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä