Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Data storytelling – ota kaikki irti organisaation tietovarannoista

01.12.2022 Webinaari

TapahtumaData storytelling on menetelmä, jolla yhdistetään käyttäjälähtöisen suunnittelun ja tiedolla johtamisen tavoitteet kokonaisuudeksi. Näin tuotetaan organisaatiolle tietoa liiketoiminnan kehittämisen ja jokapäiväisen työskentelyn tueksi. Data storytelling -menetelmän avulla löydämme tapoja, jolla data tuottaa ymmärrystä sen käyttäjälle ja tukea päätöksentekoon.

Käymme webinaarissa läpi mm. seuraavanlaiset asiat: 

  • Millä keinoin voit aidosti kehittää liiketoimintaa raportoinnin avulla?
  • Miten varmistetaan, että raportoinnista on hyötyä organisaation ihmisille?
  • Millaisia vaiheita raportoinnin kehittämisessä on ja mitä huomioida niiden aiheina?
  • Miten data valjastetaan raportoinnin käyttöön.

Webinaarin vetävät Ambientian asiantuntijat Service & UX Designer Hanna Penman, Service Designer Juha Pihlaja ja Junior Data Analyst Markus Puumala.

Tämä webinaari on suunnattu johdolle sekä raportoinnin kehittämisestä vastaaville henkilöille organisaatioissa, jotka haluavat kehittää toimintaansa ja palveluitaan datan avulla.  

Tässä webinaarissa opit tunnistamaan datan tarjoaman potentiaalin organisaation toiminnan ja palveluiden kehittämisessä. Saat myös eväitä, miten innostat ja sitoutat organisaatiosi ihmiset datan hyödyntämiseen, ja miten kehität tiedolla johtamisen kulttuuria. Opit myös välttämään yleisiä raportoinnin kehittämisen kompastuskiviä, ja ymmärrät, miksi raportoinnin kehittämisen projektit voivat epäonnistua.  

 

Webinaari järjestetään WebinarJam-työkalulla, joka toimii selaimella eikä vaadi asennuksia koneelle. Saat linkin webinaariin omaan sähköpostiisi edellisenä päivänä.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 01.12.2022
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 11.11.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä