Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Virtuaalitapahtuma: 600Minutes CFO

23.09.2021 Webinaari

TapahtumaOlemme jälleen pääyhteistyökumppanina mukana Management Eventsin tulevassa 600Minutes CFO -virtuaalitapahtumassa syyskuun lopussa.

Kun ympäröivä maailma muuttuu vauhdilla, on talousjohtajan tehtävä usein seistä muutoksen keskipisteessä. Talousjohto on yhä useammin kriittinen liiketoiminnan tuki ja kasvun mahdollistaja, joka osaltaan vahvistaa kilpailukykyistä yrityskulttuuria ja kannustaa uudenlaisen datavetoisen liiketoiminnan kehittämisessä.

Tänäkin syksynä 600Minutes CFO -tilaisuus kokoaa talousjohdon ajankohtaisten talouden teemojen ympärille vaihtamaan ajatuksia, kokemuksia ja näkemyksiä.

Tapahtuman teemoina syksyllä 2021:

  • Taloudellinen sietokyky ja kestävyys - avain ketterään tulevaisuuden yritykseen.
  • Kiihtyvä prosessiautomaatio - kuinka edistää automaatiota, ja miltä automatisoitu talousosasto tulevaisuudessa näyttää?
  • Todellisuus numeroina: oikean datan hyödyntäminen, skenaarioajattelu ja tulevaisuuden ennustaminen monimutkaisessa ympäristössä.
  • Kyberturvallisuuden sudenkuopat - kuinka talousjohden tulisi ennakoida ja reagoida nousseeseen kyberhyökkäys riskiin?

Tervetuloa!

Lue lisää 600Minutes CFO -tapahtuman sivuilta ja ilmoittaudu mukaan.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 23.09.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 15.9.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä