Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vihreä Toimitusketjun Hallinta - Expak Käyttäjäpäivä 2019

01.10.2019 Helsinki

TapahtumaVihreä toimitusketju on vastuullisuutta ja taloudellista tehokkuutta. Se on mahdollisuus toimia kestävästi ja parantaa suorituskykyä. Mitä on kestävä strategia? Miten johdetaan? Mikä on tärkeää? Mitä on opittu? Tervetuloa odotettuun tapahtumaan Messukeskukseen 1.10.2019.

Vastuullisen liiketoiminnan ja toimitusketjun esiintyjiä päivässä ovat muun muassa Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen, Aalto-yliopiston professori Katri Kauppi, Airamin tuotehallinnan johtaja Jarmo Tomperi ja Expakin asiantuntijat.

Tapahtuma järjestetään tänä vuonna 1.10 Messukeskuksessa. Se kokoaa vihreän toimitusketjun hallinnan teemalla yritysten johtoa ja asiantuntijoita samaan tilaisuuteen. Luvassa on mielenkiintoinen päivä täynnä puheenvuoroja, esityksiä, asiakascaseja ja antoisia keskusteluja.

Tule mukaan. Saat näkemystä strategiatyöhön, tukea kehitykseen ja löydät uusia ideoita vastuullisempaan ja tehokkaampaan toimintaan. Luvassa on päivä kiinnostavia keskusteluja asiantuntijoiden ja kollegojen kanssa. 

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 01.10.2019
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Rautatieläisenkatu 3, 00520 Helsinki
Lisätty: 23.8.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä