Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vahva tunnistaminen – katsaus tunnistamispalveluihin ja -ekosysteemiin

04.02.2019 Helsinki

TapahtumaTervetuloa ICT Ladien organisoimaan tapahtumaan digitaalisten aiheiden parissa. Nyt on vuorossa katsaus vahvaan tunnistamiseen liittyviin palveluihin ja -ekosysteemiin.

Ilmoittautuminen tästä viimeistään 29.01.2019. Tarjoilua varten pyydämme ilmoittamaan mahdolliset allergiat.

Aika: Ma 4.2.2019

Paikka: Teollisuuskatu 15, Telian tilat

Ohjelma:

16:30 Kahvia ja pientä purtavaa

17:00 Puheenvuorot alkavat

  • Netsin digitaaliset palvelut, katsaus tunnistamispalveluihin ja -ekosysteemiin. Lisäksi avataan myös näiden palveluiden kehitysnäkymiä, Matti Villikka, Account Director, Nets.
  • Kuinka pankkien tunnistusvälineet ja mobiilivarmenne saadaan nykyään ostettua välittäjien kautta helposti. Uusi toimintamalli helpottaa asiointipalvelujen vahvan tunnistuspalvelun hankintaa ja käyttöönottoa ja pienentävät palvelun hintaa, Mika Loukola, Business Manager, Digital Identity, Telia Finland.

18:30 Tilaisuus päättyy

Nets on pohjoismainen, Eurooppaan toimintaa laajentava, maksamisen, maksamisen infrastruktuurin ja digitaalisten palveluiden tarjoaja. Palveluitamme käyttävät pankit, kauppakonsernit, kauppiaat sekä muut yritykset ja yhteisöt.

Lue lisää Nets allekirjoittaminen ja tunnistautuminen

Telia on yksi vahvan tunnistuksen keskeisesti toimijoista Suomessa. Telia on sekä tunnistusvälineen tarjoaja (Telia Mobiliivarmenne), että tunnistusvälityspalvelun tarjoaja (Telia Tunnistus). Mobiilivarmenteen suosio on kasvussa ja moni on ottanut sen jo ensisijaiseksi tunnistusvälineeksi verkko-tunnustautumisiin.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 04.02.2019
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Teollisuuskatu 15, Telian tilat, Helsinki
Lisätty: 9.1.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä