Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

UusioUra 2023

01.02.2023 Helsinki
Tapahtuma

UusioUra on rekrytointi- ja uravalmennustapahtuma yli 45-vuotiailleTapahtuman tavoitteena on edesauttaa työntekijöiden ja työnantajien konkreettisia kohtaamisia sekä muuttaa käsityksiä yli 45-vuotiaista työntekijöistä. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki niin työttömät kuin työssäkäyvätkin, jotka hakevat uutta työ- tai opiskelupaikkaa tai ovat kiinnostuneita yrittämisestä.


Näytteilleasettajana on yritysten ja oppilaitosten lisäksi monia työllistämistä edistäviä organisaatioita. Mukana on laaja joukko yhteisöjä, säätiöitä ja organisaatiota, jotka tarjoavat työtä ja tukevat työllistymistä.


Paljon ohjelmaa


Luvassa on innostavia ja kannustavia sekä työllistämistä edistäviä puheenvuoroja mm. oman työn ja osaamisen markkinoinnista. Ohjelmassa kuullaan myös mm. rekrytoijien valintaperusteista ja asioista, joihin he kiinnittävät huomiota rekrytointiprosessin aikana.


Osallistujien ilmoittautuminen tapahtumaan avautuu syksyllä 2022.Tervetuloa näytteilleasettajaksi!


Kohtaa kasvotusten ammattitaitoiset, kokeneet ja motivoituneet työntekijät ja -hakijat.


Rakenna positiivista työnantajamielikuvaa työntekijöiden ja -hakijoiden keskuudessa.


Kasvata yrityksenne näkyvyyttä ja tunnettuutta.


Vakuuta yleisö puheenvuorolla.


Ole mukana edistämässä yli 45-vuotiaiden työllistymistä sekä muuttamassa käsityksiä yli 45-vuotiaista työntekijöistä.


Tapahtumassa olet ajankohtaisen keskustelun ytimessä. Toivotamme kaikki työtä tarjoavat ja työllistymistä tukevat yritykset tervetulleiksi mukaan muokkaamaan tulevaisuuden työelämää kanssamme!


Ota yhteyttä!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 01.02.2023
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Merikaapelihalli
Lisätty: 12.8.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä